Maandelijks archief: december 2017

Victor`s Blog 16

14-12-’17: IEDER JAAR HETZELFDE LIEDJE

Op zevenjarige leeftijd kreeg ik van de Goedheiligman een échte motor in mijn schoen! Mijn klasgenoten op de basisschool geloofden er niets van, de juffrouw zei dat ik maar eens een spreekbeurt moest houden over die “motor”. Zo gezegd zo gedaan, zie deze schoolfoto ?

Toen ik 10 jaar was, mocht ik ondanks dat ik al niet meer in het sinterklaasverhaal geloofde, toch nog één keer de schoen zetten. Tot mijn verbazing stond er de volgende ochtend weer een nieuwe motor in de huiskamer naast m’n schoen, dit keer eentje met wat grotere wielen ? Op die motor heb ik veel getraind en wedstrijden gereden in binnen- en buitenland Ik ben er ook nog een paar keer kampioen in België mee geworden! Maar al het begin is moeilijk, dus voor mij ook. Bij het maken van de eerste meters op deze motor had ik dus nog wel even een vraagje! (zie video).

Victor, Like a Rocket ?

Victor`s Blog 15

December 2017
Uit betrouwbare bron heb ik op 5 december vernomen dat er waarschijnlijk ook dit jaar weer wat onderweg is! Nu maar hopen dat de verrassing nog afgeleverd wordt vóór de Kerst, zodat we misschien de traditie van een motor in huis tijdens de feestdagen voort kunnen zetten ?

Een update van het racefront
De WK-start gaat helaas niet door, maar het plan is om of in Nederland, Duitsland, Engeland en eventueel ook in andere Europese competities, wedstrijden in de Supersport 300 te rijden. Dit gaan we zo veel mogelijk samen doen met het WK-team, zodat de lijnen kort blijven en we in 2019 misschien wel in het WK aan de start staan.

Nu is het wachten op de wedstrijdkalenders en is er dus begin december een nieuwe motor besteld. In het nieuwe jaar gaan we de eerste testkilometers maken in Cartagena en daarna ga ik met het WK-team trainen in Aragon. Als klap op de vuurpijl gaan we ook nog eens met het Performance Racing team naar Val de Vienne om zo veel mogelijk rondes te maken.

Ik kan niet wachten, iedereen fijne feestdagen en een tof nieuw jaar!

Victor, Like a Rocket ?