Maandelijks archief: maart 2018

Victor`s Blog 23

30-03-’18: TRAINEN IN WEER EN WIND VOOR DE EERSTE WEDSTRIJD EIND APRIL

Op dit moment ben ik aan het trainen in Frankrijk, op het circuit Val De Vienne. Het is echt takkeweer, de regen komt met bakken uit de hemel vallen. Maar ik raak er al aan gewend.  Vorige week tijdens de training in Spanje (Aragón) heb ik ook een aantal sessies in de regen gereden, zodat ik daar ook een goed gevoel voor kreeg. De Pirelli-banden doen het uitstekend.

Ik maak nog steeds gebruik van de geleende KTM RC390 cup motor van Arie Vos, omdat m’n eigen motor nog niet geleverd is. Deze motor is natuurlijk niet op WK-niveau, maar goed genoeg om te trainen en kilometers te maken.

We hebben nu drie dagen gereden op het circuit Val De Vienne, meestal onder natte omstandigheden. De afstelling hebben we nu goed voor elkaar en ik heb m’n draai gevonden. Ik rij constante snelle tijden. De KTM loopt probleemloos. Volgens de voorspelling krijgen we op de laatste trainingsdag droog weer! Zaterdag 31 maart ga ik nog een dag trainen op TT-circuit Assen en dan ben ik er helemaal klaar voor om eind april te starten met de races.

Victor`s Blog 22

15-03-’18: VAN 16 T/M 18 MAART TRAINING IN ARAGON

Eindelijk is het dan weer zover. Ik mag weer gaan rijden! Ondertussen zijn we onderweg naar Spanje. Jammer genoeg nog zonder mijn nieuwe motor, maar dat mag de pret niet drukken. Ik zal het dit weekend alleen met wat minder PK’s moeten doen dan de andere rijders…

Wordt vervolgd ?

              Victor, Like a Rocket 🚀

Victor`s Blog 21

01-03-’18: DE MOTORBEURS IN UTRECHT

De afgelopen twee weken is er eigenlijk niets bijzonders gebeurd. Ik heb enorm veel zin om weer te gaan motor rijden, maar ja, we gaan half maart pas weer naar Spanje. Waarschijnlijk gaan we na de circuittraining met de worldsupersport300 rijders op Aragon, nog door naar een ander circuit in de buurt van Barcelona. Het blijft allemaal erg spannend, want m’n nieuwe motor is nog steeds niet geleverd.

Ik ben ook nog naar de motorbeurs in Utrecht geweest. Heel veel bekende rijders gezien, nog een interview gegeven en daarna met een aantal coureurs achter de Playstation gaan zitten en races gereden. Beetje raar, de hele winter zit iedereen thuis en spelen we online met elkaar. Zien we elkaar live in Utrecht, gaan we weer zitten en racen. We hadden wel veel toeschouwers! Toen ik jonger was, deed ik hele andere dingen op de motorbeurs ? Ook heeft er voor mij een motor op de beurs “Trans-Log-Intermodal” in Kalkar (Duitsland) gestaan. Blij met deze aandacht, want ik ga natuurlijk ook in Duitsland een kampioenschap rijden!

           Victor, Like a Rocket 🚀