Maandelijks archief: december 2018

Victor`s Blog 40

20-12-’18: YESSS! IK GA HET WK SUPERSPORT 300 RIJDEN IN 2019!

Het goede nieuws mag nu echt de deur uit: ik zal in 2019 uitkomen in de WorldSSP 300 klasse van het World Superbike Kampioenschap! Er is een overeenkomst met het Team Freudenberg. Tijdens een test begin december in Almería heb ik dit Duitse KTM-raceteam beter leren kennen. De samenwerking met het team verliep uitstekend. Op puur talent en maximale wilskracht heb ik een start afgedwongen bij het WK Supersport. En daar heb ik ontzettend veel zin in!

Groeten, Victor Steeman 🚀

Victor`s Blog 39

06-12-’18: “NIKS IS ONMOGELIJK” ZEGT DE ZWARTE CROSS!

Wat dus ook betekent dat ik de Liemerse Sportprijs 2018, categorie ‘Jeugdtalent’, kan winnen! Daar kun je natuurlijk nog even bij helpen, want je kunt nog stemmen en dat kost je slechts twee klikken! 😉 De uitslag hoor ik op 13 december tijdens de feestelijke uitreiking, georganiseerd in De Ogtent in Duiven.

 

Daarnaast ben ik, samen met mijn coach Hans, geïnterviewd voor de komende editie van Zwarte Cross-fanclubmagazine Harder! Het is een mooi verhaal geworden ik ben benieuwd of ik er nog reacties op krijg 🙂

Testen in Almería
Afgelopen weekend ben ik afgereisd naar Spanje (Almería) om een paar dagen te testen met een Duits KTM-raceteam. We hebben een paar mooie dagen gehad en ik heb mijn best gedaan om goed te presteren. De samenwerking met het team verliep uitstekend! Het zou mooi zijn als ik het komende motorsportseizoen met dit team aan de start kan staan in het WK Supersport 300. Deze wedstrijden worden door heel Europa verreden en de slotrace is in Qatar. Tevens zijn alle wedstrijden live te volgen via de website van de WSBK-organisatie.

Ik hoop dus dat de Zwarte Cross gelijk krijgt met zijn motto!

Groeten, Victor Steeman #27 #72   Like a Rocket 🚀