CC Certificaten

IDM Oschersleben 28 en 29 april 2018 foto Damon Teerink (87)

Victor Steeman “Like a rocket

Het team van Victor Steeman heeft de eerste wedstrijd van 2018 achter de rug. Victor heeft getraind op diverse circuits in Europa en heeft zich goed voorbereid op het raceseizoen. Hij komt dit jaar uit in de Supersport 300 klasse in Nederland (ONK) en Duitsland (IDM).

De nieuwe motor is kort voor de eerste race geleverd. Er is gekozen voor een KTM RC390R. Wij denken dat de KTM het beste pakket heeft om voor de podiumplekken te strijden.

Voormalig 250cc coureur Hans Smees zal tijdens de raceweekenden de techniek voor zijn rekening nemen. Tevens zal hij Victor begeleiden en coachen.

De KTM was net voor de eerste wedstrijd van het IDM gereed. Op het circuit van Oschersleben in Duitsland maakte de KTM de eerste kilometers. De training en de kwalificaties verliepen voorspoedig. In de eerste heat behaalde Victor een tweede plaats. De tweede heat won hij en reed tevens de snelste rondetijd! Een geweldige start van het seizoen, wat naar meer smaakt.

Het team van Steeman is er van overtuigd dat er een goede basis is gelegd om het uiteindelijke doel, een WK start in 2019, te bereiken.

Maar om dat hogere doel te bereiken staat de focus nu volledig op het binnenhalen van de Nederlandse en Duitse titel in 2018.

Om het seizoen 2018 tot een compleet succes te kunnen maken en zich in de picture te rijden voor een WK deelname in 2019, heeft Victor een financiële bijdrage nodig. Victor geeft daarvoor 300 stuks CC-certificaten uit om tot 300cc te komen. Een CC-certificaat van Victor Steeman kost € 66,67. Het is natuurlijk mogelijk om meerdere CC-certificaten te kopen. Wat is er mooier dan als certificaathouder Victor te ondersteunen? Zo kunt u hem zoal op de TT in Assen op 1 juli 2018 in actie zien en maakt u het mede mogelijk om Victor de opmaat te laten maken naar het WK Supersport 300 in 2019. Help Victor om in 2018 te gááááááááááááááááááááááááááááááááááááááán “Like a rocket”.

Voor meer informatie over de CC-certificaten kunt u zich wenden tot het team van Victor Steeman. Victors team en zijn KTM zijn ook aanwezig tijdens het wegraceweekend van de HAMOVE in Hengelo (G) op zaterdag 5 en zondag 6 mei 2018.

De CC-certificaathouders worden overigens periodiek op de hoogte gehouden via de email.

CCCertificaat

Volg de verrichtingen van Victor via de diverse media.

Kijk op www.victorsteeman.nl

Of like de pagina van Victor Steeman op Facebook.

Voor vragen mag u vanzelfsprekend een mail sturen naar: info@victorsteeman.nl

IDM Oschersleben 28 en 29 april 2018 foto Damon Teerink (967)

Foto’s: Henk en Damon Teerink

Victor, Like a Rocket ?