Victor`s Blog 12

02-11-’17: “HET IS MAAR EEN SPELLETJE”

Zoals ik al eerder verteld heb in één van m’n blogs, loopt het raceseizoen van april t/m oktober. Dat betekent dat er nu een winterstop is. Best lastig om niet meer te kunnen doen wat je het liefste doet. M’n ouders zeuren dat ik m’n tijd nu goed moet benutten; hard studeren bedoelen ze ? Dat is altijd de voorwaarde geweest: zolang het op school goed gaat, mag ik motorrijden.

Op dit moment zit ik midden in een toetsweek. Als ik mij écht niet meer kan concentreren ga ik even achter de playstation zitten en ga dan toch even racen. Ik start het MotoGP17-spel op en selecteer mijzelf! Best gaaf om zelf in het spel opgenomen te zijn en dan toch nog een race te rijden, ook al zit je thuis. Gek om met jezelf of tégen jezelf te racen en ik win bijna altijd, haha.

Leuk is dat ik ook online kan racen en zo contact houd met m’n Japanse vrienden uit de Rookies. Ze sturen mij af te toe ook nog m’n favoriete snoepjes uit Japan toe. Ik weet niet wat erin zit, maar ze zijn lekker en volgens de Japanners krijg je er ook lenige tenen van, zie foto van één van de Japanse begeleiders (kijk naar z’n sokken met tenen :D).