Victor`s Blog 13

16-11-’17: HART, GEVOEL OF VERSTAND?

Er zijn mensen die zeggen dat je je gevoel moet volgen. Anderen zeggen weer dat je je verstand moet volgen en weer anderen zeggen dat je je hart moet volgen. Ik weet niet wat het beste is, maar ik weet wel dat het helaas noodzakelijk en niet makkelijk is om m’n 600 weg te doen. De volgende eigenaar is gelukkig ook een liefhebber en komt toevallig uit de Achterhoek, dus de stickers van de Zwarte Cross kan hij er gewoon op laten zitten.

We hebben elkaar ontmoet bij een circuitdag en buiten het feit dat hij geweldig pannenkoeken kan bakken, kan hij ook nog aardig sturen. Ik gun hem net zoveel rijplezier en veilige kilometers toe als ik heb gehad en ben hem, ondanks dat ik het niet leuk vind om mijn trainingsmotor te verkopen, ook dankbaar. Want hierdoor kan ik mij wel richten op het volgende seizoen!

En gelukkig hebben we deze onboard-beelden nog, hahaha. Ik zal binnenkort ook eens de geheugenkaartjes bekijken van de GoPro voor meer onboard-beelden voor in mijn volgende blogs, als jullie dat leuk vinden.

Victor, Like a Rocket ?