Victor`s Blog 14

30-11-’17: TERUG NAAR 2008: MET MIJN MINIBIKE OP DE VARSSELRING!

Binnenkort ga ik weer naar de jaarlijkse feestavond van de Hengelose auto- en motorvereniging (Hamove). Altijd gezellig en het zou mooi zijn als ik daar wat mensen enthousiast kan maken voor m’n plannen voor volgend jaar.

Ik ben al vanaf 2008 lid en vond nog een mooi filmpje van een demo tijdens de wegraces dat jaar. Geweldige ervaring om toen een rondje te mogen rijden met mijn minibike op de Varsselring. Mijn allereerste keer op een groot circuit ?Op dit circuit worden elk jaar met Hemelvaart wegraces voor motoren georganiseerd door de Hamove en nog steeds vind ik dit een indrukwekkend evenement. Misschien wordt het nu wel eens tijd om weer eens wat rondes te rijden op dit circuit ?Het filmpje is niet kort, maar het is de moeite waard om te blijven kijken want onderweg kom ik van alles en iedereen tegen. Mijn rijdersnummer is 27 in dit filmpje. Dat is het nummer van Casey Stoner, een voormalig Australische motorcoureur die toen (2007) de jongste wereldkampioen in de koningsklasse (MotoGP) werd.

Dank je wel Hamove, tof dat jullie mij nog steeds volgen!

Victor, Like a Rocket ?