Victor`s Blog 16

14-12-’17: IEDER JAAR HETZELFDE LIEDJE

Op zevenjarige leeftijd kreeg ik van de Goedheiligman een échte motor in mijn schoen! Mijn klasgenoten op de basisschool geloofden er niets van, de juffrouw zei dat ik maar eens een spreekbeurt moest houden over die “motor”. Zo gezegd zo gedaan, zie deze schoolfoto ?

Toen ik 10 jaar was, mocht ik ondanks dat ik al niet meer in het sinterklaasverhaal geloofde, toch nog één keer de schoen zetten. Tot mijn verbazing stond er de volgende ochtend weer een nieuwe motor in de huiskamer naast m’n schoen, dit keer eentje met wat grotere wielen ? Op die motor heb ik veel getraind en wedstrijden gereden in binnen- en buitenland Ik ben er ook nog een paar keer kampioen in België mee geworden! Maar al het begin is moeilijk, dus voor mij ook. Bij het maken van de eerste meters op deze motor had ik dus nog wel even een vraagje! (zie video).

Victor, Like a Rocket ?