Victor`s Blog 18

18-01-’18: DRIVING CARS

Nieuwe hobby erbij! Ik ben het nieuwe jaar goed begonnen, eerste week januari m’n rijbewijs gehaald en doe nu mee aan 2toDrive, omdat ik een jonge bestuurder ben (17 jaar). Ik mag dus alleen de weg op met een coach naast mij in de auto. Je wijst een aantal coaches aan, deze komen op een begeleiderspas te staan en die pas moet je naast je rijbewijs ook altijd bij je hebben.Leuker is natuurlijk om zelf op pad te gaan, maar op deze manier kan ik toch rijden, ondanks dat ik nog geen 18 jaar ben. Vanaf nu ben ik dus de privé-chauffeur van m’n ouders en grootouders, ben tevens beschikbaar voor “Valet Parking” of Tante Rikie tijdens de Zwarte Cross. Nu nog sparen voor een gave bak, matzwart is oké.

Op school zit ik nu middenin de toetsweek, dus weinig vrije tijd en veel proefwerken. Gelukkig heb ik wel in het voren gewerkt en ben ik al gestart met leren in de Kerstvakantie. Heb alles onder controle, denk ik ?

Het laatste weekend van januari gaan we naar België, om de motor in te laten laten kratten voor de reis naar Spanje. Dit is nog wel een spannend verhaal, want m’n nieuw bestelde motor is nog steeds niet binnen. Gelukkig hebben we een alternatief aangeboden gekregen, maar ik hoop echt dat ik m’n trainingskilometers op mijn eigen motor kan maken op het circuit in Cartagena. De motoren gaan dus met de vrachtwagen mee en zelf reizen wij per vliegtuig. Dat scheelt toch een paar gemiste lesdagen op school, want ik moet wel alles weer inhalen.

Check hier de beelden van mijn training in Cartagena vorig jaar:

Victor, Like a Rocket ?