Victor`s Blog 21

01-03-’18: DE MOTORBEURS IN UTRECHT

De afgelopen twee weken is er eigenlijk niets bijzonders gebeurd. Ik heb enorm veel zin om weer te gaan motor rijden, maar ja, we gaan half maart pas weer naar Spanje. Waarschijnlijk gaan we na de circuittraining met de worldsupersport300 rijders op Aragon, nog door naar een ander circuit in de buurt van Barcelona. Het blijft allemaal erg spannend, want m’n nieuwe motor is nog steeds niet geleverd.

Ik ben ook nog naar de motorbeurs in Utrecht geweest. Heel veel bekende rijders gezien, nog een interview gegeven en daarna met een aantal coureurs achter de Playstation gaan zitten en races gereden. Beetje raar, de hele winter zit iedereen thuis en spelen we online met elkaar. Zien we elkaar live in Utrecht, gaan we weer zitten en racen. We hadden wel veel toeschouwers! Toen ik jonger was, deed ik hele andere dingen op de motorbeurs ? Ook heeft er voor mij een motor op de beurs “Trans-Log-Intermodal” in Kalkar (Duitsland) gestaan. Blij met deze aandacht, want ik ga natuurlijk ook in Duitsland een kampioenschap rijden!

           Victor, Like a Rocket ?