Victor`s Blog 27

24-05-’18: EN DOORRRRRR

Na het wedstrijdweekend in Oschersleben en het promotiewerk in Hengelo, moest de aandacht weer verlegd worden naar school. Drie toetsen moest ik inhalen, dus ik kon in de meivakantie flink aanpoten (inhalen en vooruitwerken).

Tussendoor heb ik nog een interview/filmopname gehad van REGIO8, samen met mijn rijderscoach Hans. Dit sport-item is nog niet uitgezonden, ik ben wel heel benieuwd hoe de opname geworden is. Normaal rem je af in het verkeer als je een camera ziet, nu heb ik extra gas gegeven, hahaha.Vandaag vertrek ik naar Schleiz (Duitsland) om te trainen. Op dit circuit heb ik nog nooit gereden, maar van horen zeggen is dit een uitdagend circuit. Ik ben benieuwd, het is een uniek semi-permanent stratencircuit. Hoofdzakelijk linksom, blinde bochten en heuvelachtig. Je kunt daar bijna nooit trainen, dus het is een mooie kans. Hans en ik hebben er veel zin in. Altijd leuk om een circuit te verkennen en we gaan gelijk een begin maken met de set-up voor de motor op dat circuit. Dat scheelt tijd, als je een raceweekend hebt.Zondagavond ben ik weer thuis. Maandag mag ik vervolgens gelijk weer een toets inhalen (die ik eigenlijk vandaag zou hebben). En dan kan ik mij er al weer op verheugen om donderdag 31 mei naar Zolder te gaan (België). Ook daar ga ik als voorbereiding op een wedstrijd trainen.Wordt vervolgd!
Victor Steeman #27? 

 Victor, Like a Rocket ?