Victor`s Blog 33

16-08-’18: TERUG IN DE SCHOOLBANKEN EN OP NAAR DE LAUSITZRING – 24 T/M 26 AUGUSTUS

Na een heerlijke vakantie in Portugal samen met de familie Ashford, ga ik mij weer voorbereiden op het raceweekend van 24 t/m 26 augustus. We gaan dan naar de Lausitzring, een circuit waar ik nog nooit gereden heb.
Ik heb weer ontzettend veel zin om op m’n motor te stappen. De afgelopen weken heb ik veel in auto’s mogen sturen maar dat is toch heel anders. Op het circuit in Portimao kon je hele snelle 2-tact karts huren, dus daar heb ik nog wel het gaspedaal goed kunnen indrukken en samen met racemaat Jeroen een wedstrijdje gedaan. Ook ben ik nog op pad geweest met een sponsor van mij die gespecialiseerd is in het opsporen van ‘verdwenen’ voertuigen. Dit waren een paar bijzondere dagen ?.

Mijn schoolvakantie zit er bijna op, de boeken zijn thuis bezorgd en volgende week word ik weer verwacht op school. Heel eerlijk gezegd, heb ik er nog niet veel zin. Gelukkig is de eerste schoolweek kort, dinsdag lesrooster ophalen en woensdag starten de lessen. Donderdag vertrek ik voor m’n raceweekend ?

Groeten Victor #27 Like a Rocket ?

? Henk en Damon Teerink