Victor`s Blog 41

17-01-’19: HET SEIZOEN 2019 IS OFFICIEEL GEOPEND!

Met veel fans, vrienden en supporters heb ik op zaterdag 12 januari samen met het raceteam Freudenberg een teampresentatie mogen geven op de “Sachenkrad 2019” in Dresden.
Vier “piloten”, zoals de Duitsers dat zo mooi zeggen, werden ondervraagd op het belangrijkste podium van de motorbeurs en daarna volgden er nog diverse verplichte media-activiteiten. Foto’s en filmpjes hebben ze nu genoeg.

De opkomst was enorm. Er waren 12.000 bezoekers. De interviews werden in het Duits en Engels gegeven. Een mooie oefening voor voor mijn mondelinge toetsen volgende week ?Nu is het belangrijk om mijn racespullen voor elkaar te krijgen. Ik ben nog op zoek naar sponsoren en als iemand nog een leuk idee heeft voor een ontwerp van mijn helm, hoor ik het graag.

Begin en half maart gaan we testen met het team in Spanje, ik verheug mij hier enorm op. Ik ga komend seizoen met #72 rijden!

Victor Steeman #72 ?