Victor`s Blog 42

 01-02-’19: KLAAR VOOR HET NIEUWE RACESEIZOEN

 Ik heb enorm veel zin in het raceseizoen. Dat zal ermee te maken hebben dat ik afgelopen weken druk ben geweest met de voorbereiding. Ik ben naar Duitsland geweest om de maten op te laten nemen van mijn nieuwe raceoverall. Het design is ontzettend gaaf geworden, met mooie bijpassende laarzen en handschoenen. De nieuwe helmen zijn ook onderweg, ben nog op zoek naar een nieuw uniek ontwerp. Belangrijk is dat hij moet opvallen, want er rijden inmiddels al ruim 50 coureurs mee in de World Supersport 300 klasse. Ik zoek dan ook nog een helmspuiter ? Wie biedt zich aan?

 

De medische sportkeuring heeft ook plaatsgevonden op Papendal en de licentie bij de KNMV is aangevraagd. Op de Feestfabriek helpen ze mij om een sponsorpromo-video te maken. Dit is erg belangrijk voor mij, want er komen nog een aantal (onvoorziene) kosten aan. De Achterhoekse vlag ligt klaar om mee te reizen door Europa! Wat mij betreft mag de maand februari snel voorbij gaan, begin maart starten we met trainen. De eerste vluchten zijn reeds geboekt.  

Victor Steeman #72 ?