Victor`s Blog 5

31-08-’17: BACK TO SCHOOL

Ik ben weer terug van vakantie en mag back to school. Na mijn examen ben ik doorgestroomd naar het Beekdal Lyceum in Arnhem, een school met topsport-faciliteiten en erg handig als je als sporter vaak weg bent.  Deze topsport-talentschool werkt samen met de Vitesse Voetbal Academie én de Dans ArtEZ. Voetballers was ik gewend, maar het is wel even wennen om de tutu’s op de gang tegen te komen ?Ondertussen zijn de trainingen (zie filmpje) ook weer begonnen en ben ik er klaar voor om volgende week naar Misano te vertrekken voor de Red Bull MotoGP Rookies Cup race. En nu maar hopen dat ik wat meer geluk heb dan de laatste keer! Maar ja, ik was niet de enige, zélfs onze “Max” had er last van ?.We sluiten af met een quizvraag: Wie kan mij vertellen wie deze held is?

Wordt vervolgd!
Groet

Victor, Like a Rocket ?