Victor’s blog 55

Op 9, 10 en 11 augustus heb ik gereden op Autodrom Most, waar het Duitse IDM Supersport 300 kampioenschap een wedstrijdweekend had. Daarna gingen we met het team Freudenberg nog twee dagen op hetzelfde circuit nieuwe onderdelen testen. Vijf dagen rijtijd, kijken hoe de motor is, nu die opnieuw is opgebouwd. We hopen nog wat snelheid te kunnen vinden voor het verdere verloop van het WK Supersport-seizoen. Ik ben nog niet pijnvrij, dus voor mij was het ook goed om te kijken hoe het is om weer in houding op de motor te zitten en te zien hoe het lichaam hierop reageert.

Het waren dus drukke dagen in Tsjechië. Ik heb beide races winnend af kunnen sluiten en zelfs nog met een ruime voorsprong weg kunnen rijden van de andere deelnemers. De testdagen heb ik goed benut en de KTM goed af kunnen stellen. Het team Freudenberg en Hans Smees waren dan ook dik tevreden over de resultaten.